Vape er i vinden

Vape – alt du trenger å vite!

Vape er i vinden. Det tobakksfri alternativet til røyken øker i popularitet, og nå har M Sørensen også fått inn et utvalg produkter av dette!

Hva er vape?

Vape er det samme som en e-sigarett. En beholder med damp som inntas gjennom et munnstykke, men i motsetning til røyk, eller vanlige sigaretter, inneholder det ikke tobakk.

Inneholder vape nikotin?

Vape som du får kjøpt på våre nettsider inneholder ikke nikotin. I Norge er det foreløpig ikke lov å selge e-sigaretter med nikotin, selv om det er snakk om at dette vil endre seg på sikt. Så dersom du ønsker dette produktet med nikotin, så kan du ikke få kjøpt dette fra butikker i Norge.

Hva trenger jeg for å begynne?

Mange tror at man trenger masse utstyr for å starte, men det er ikke nødvendigvis tilfelle. Opprinnelig ble e-sigaretter forbundet med utstyr som munnstykke, e-juice, batteri osv, men med vapen vi tilbyr på msorensen.no behøver du ikke noe av dette. Våre Hartvape-produkter er en engangs-vape som kan kastes (resirkuleres) etter den er brukt opp. Vapen starter når man tar sitt første trekk, og deretter varer den i ca. 700 trekk før man må bytte den ut. Dersom man er nybegynner, og har lyst til å prøve, så kan dette være en god start, for å se om man liker det. Man trenger ikke å lure på hvordan man skal vape, det er bare å sette munnstykket til leppene og trekke inn.

Selv om produktet hverken inneholder nikotin eller tobakk, så er det 18-års aldersgrense for å prøve vape. Dette skyldes at det er ansett for å være et tobakkssurrogat ifølge Tobakksskadeloven. Det er derfor vi heller ikke har anledning til å vise bilder av disse produktene på våre nettsider.

Kan man ha vape med smak?

Ja, i vår nettbutikk tilbyr vi dette produktet med smak av for eksempel jordbær, blåbær, eple og cola, for å nevne noen.

Tilbake til forsden eller til alle artikler

Handlekurv
Skroll til toppen