Hva kan vi hjelpe deg med?

Levering
retur og angrerett
ofte stilte spørsmål
salgsbetingelser

Hvordan handle hos oss?

Privatkunder
For privatkunder er vår primære salgskanal nettsiden www.msorensen.no. Vi har dessverre ikke en fysisk butikk i dag, men dersom man ønsker å få informasjon om varene våre kan du oss ringe 66 84 72 11 eller sende en epost til sorensen@msorensen.no.

NB! Vi har kun leveranse innenfor fastlands-Norge. Du kan ikke bestille i nettbutikken om du har leveringsadresse Svalbard, Jan Mayen eller utenfor Norge.

Engros- og bedriftskunder
For engros- og bedriftskunder mottar vi deres bestilling på telefon 66 84 72 11 eller ved at dere legger inn bestillingen selv i nettbutikken.

Legitimasjonskrav
Vi har 18 års aldersgrense for handel i vår nettbutikk. Dersom vi er i tvil om din alder forbeholder vi oss retten til å be om dokumentasjon på alder. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere ordre hvor alder ikke kan bekreftes.

Åpningstider
Vårt kontor og lager er åpent mellom 8-16 (8-15 på fredag) alle hverdager. Åpningstiden gjelder også henteordre som kan hentes etter at du har mottatt sendingsbekreftelse.

Når sendes varene?
Alle bestillinger som er lagt inn på vår webside før 14:00 på en virkedag vil normalt sett være klare for utsendelse/henting samme dagen. Ved bruk av Porterbuddy må ordren gjennomføres innen 11:30 for levering samme dag (gjelder kun Stor-Oslo). Ordre som er lagt inn etter dette vil bli klargjort påfølgende virkedag. Levering forutsetter imidlertid at det er påvist at kunden er fylt 18 år. Dersom ytterlig dokumentasjon for alder er nødvendig, vil kunden få beskjed om dette per mail og varer sendes så fort alder er bekreftet.

Leveringsalternativer

For privatkunder tilbyr vi fri frakt ved bruk av leveringsalternativet Pakke i postkassen. Vi viser miljøhensyn og oppfordrer våre kunder til å samle flere varer i hver bestilling. Dette vil da redusere miljøbelastningene knyttet til emballasje, frakt og transport. 

Pick-up point – hentes på Billingstad
Alle våre kunder har mulighet til å hente sine pakker kostnadsfritt i våre lokaler på Billingstad i Asker. Vår adresse er Billingstadsletta 19B, 1396 BILLINGSTAD. Pakken kan hentes etter at du har mottatt sendingsbekreftelse.

Porterbuddy
Porterbuddy tilbyr leveranse allerede samme dag eller påfølgende dag. Dette alternativet er tilgjengelig dersom du bor i Stor-Oslo, Vestfold, Østfold, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Se mer på Porterbuddy sin hjemmeside.

Pakke i postkassen
Sendinger under 2 kilo sendes som pakke i postkassen med RFID-sporing. Vi tar ikke på oss ansvaret for skadet eller bortkomne “Pakke i postkassen”-forsendelser. Vi dekker ikke tapet for produktene som er sendt med dette leveringsalternativet. Du må selv kontakte distributør ved slike tilfeller. Vi fraråder derfor å benytte pakke i postkassen for kostbare ordre. Vi leverer heller ikke pakker i postkassen til postboksadresser. Ved bestilling til postboks, benytt fraktalternativet “Pakke til hentested”. Dersom din postkasse er låst eller for full blir pakken levert til nærmeste utleveringssted – postkontor eller post i butikk.

Pakke til hentested
Dette er en postpakke med sporing. Pakken hentes på utleveringssted i butikk i nærheten av der du bor. Pakker som ikke blir hentet innen fristen, og derfor blir sendt i retur til M Sørensen, kan krediteres mot et gebyr på 198 kroner som dekker porto og håndtering. Varer som forringes eller foreldes raskt krediteres ikke. Dersom du ønsker pakken tilsendt på nytt kan dette gjøres mot et håndteringsgebyr på 259 kroner.

Benytt dette fraktalternativet ved bestillinger til postboksadresser.

Postens Bedriftspakke Dør-til-Dør (for engroskunder)
Landets største og mest effektive distribusjonsnett forbeholdt bedriftskunder.

Leveringstid er 1-4 dager, avhengig av avstand. Ingen utlevering på lørdag eller søndag.
Postens gebyr ved oppkrav: 130,-
Maks vekt: 35 kg pr kolli
Maks lengde: 240 cm
Maks lengde pluss omkrets: 360 cm
Minimumsmål: 23x13x1 cm
 

Postens Bedriftspakke Ekspress over natten (for engroskunder)
Landsdekkende tilbud som garanterer levering påfølgende morgen (enkelte steder neste dag kl. 16:00). Varer utleveres ikke lørdag eller søndag. Ordre må legges inn før kl. 15:00. Det er ingen mulighet for oppkrav.

Betaling

Ved bruk av kort vil kjøpesummen og eventuell frakt bli inkludert og reservert på kortet ved bestilling. Kortet belastes samme dag som forsendelsen blir foretatt. Ved kansellering av ordre blir bestillingen slettet og den reserverte summen forblir på forbruker sin konto.

Angrerett

Angreretten lar deg returnere en vare dersom det gis melding om dette til oss innen 14 dager etter at du mottok varen. Vi ber om at melding om angrerett gis på en entydig måte per e-post til sorensen@msorensen.no.

Angrerett er ikke det samme som reklamasjon. Du behøver ikke å begrunne hvorfor du ønsker å benytte angreretten, og det gjelder andre frister enn ved reklamasjonstilfeller.

Dersom du benytter deg av angreretten, vil kjøpesummen tilbakeføres eksl. fraktkostnader uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag vi mottar varen i retur. Fraktkostnader for retur dekkes av kjøper. Returen må sendes til: M SØRENSEN AS, Billingstadsletta 19B, 1396 Billingstad.

NB! Det er ikke angrerett for varer som forringes eller foreldes raskt. Dette omfatter varer som etter sin natur har begrenset holdbarhet. Hos oss gjelder dette sigarer og andre tobakksprodukter. Unntaket fra angreretten gjelder selv om varen ennå ikke har begynt å forringes eller er foreldet.

Angreretten gjelder kun for privatkunder/forbrukere.

Retur

Hvis du har opplever en feil ved din leveranse, ta kontakt med oss så fort som mulig. Vi sender kun erstatningsprodukter etter å ha mottatt varene i retur. Dette må gjøres innen 7 dager etter at pakken er mottatt. 

Om M Sørensen AS

M Sørensen AS har siden 1905 levert snus, sigarer, tobakk og tilbehør til hele Norge. Vi har Norges beste utvalg av sigarer som vi importerer fra blant annet Cuba, Den Dominikanske Republikk, Sveits etc. Utvalget inkluderer kjente merker som Cohiba, Montercristo, Partagas, H. Upmann og Romeo y Julieta. Vi har sigarer i alle størrelser og prisklasser, fra gigantene Montecristo A, Cohiba Esplendidos, Vegas Robaina Don Alejandro og Trinidad Fundadores. Vi har også et bra utvalg i sigarillos som inkluderer en av Europas bestselgere, Clubmaster. Den er designet til å vare like lenge som en sigarett for å hindre ensomme cigarillos-røkere mot slutten av røykepausen.

Et enormt utvalg i piper, gode pipetobakker samt alt tilbehøret du skulle trenge, gjør vår nettbutikk komplett for enhver livsnyter. Humidorer og lommelerker er også populære deler av vårt sortiment. Vi har som mål å ha det største utvalget samt svært konkurransedyktige priser. Pass på at du til enhver tid er oppdatert på våre nyheter, da vi stadig får inn nye varer.

M Sørensen AS eier også Snusbutikk.no, en ren nettbutikk for snus

Du er hjertelig velkommen som kunde!

Handlekurv
Skroll til toppen