Alle våre snusmerker

I vår nettbutikk finner du de aller fleste snusmerkene som er på markedet. Vi har alltid fersk snus med mange forskjellige smaker og styrker.

Store og kjente snusmerker

Vi har selvsagt snus fra de største snusprodusentene. Epok er en snus som produseres av BAT, British American Tobacco. Dette er en av våre aller mest populære snusmerker og all Epok snus er i den helhvite varianten. I tillegg er alle variantene av slim format og styrken spenner seg fra nikotinfri til ultra sterke varianter med et nikotininnhold på 23,3 mg/g.

Et annet kjent snusmerke er General snus. Dette er snus som produseres av Swedish Match og de produserer også flere andre merker. For å nevne disse så er det G3, Rush og Zyn. General snus er kanskje en av de første kjente og store snusmerkene som ble etablert i markedet. Fra tidligere av så var det løssnusen som var mest populær. Nå der imot er det helhvit snus som er den mest populære snusvarianten.

Mindre kjente

I tillegg til alle de kjente snusmerkene så har vi også mindre, men spennende merker. Fra snusprodusenten Dholakia har vi merker som Dyno Extreme og Kozmo Superwhite. Dyno Extreme er en ultrasterk snus som inneholder 43 mg/g nikotin. Kozmo superwhite er en helhvit serie med smaker av mint og lakris.

Er du kun på jakt etter snus, kan du ta en titt i snusbutikk.no

Snusmerker
Handlekurv
Skroll til toppen