Julesnus – med smak av julekrydder

Julesnus er en spesiell type snus som er laget med ekstra krydder og smaker som er karakteristiske for julen.

Som så mange andre produkter har det også allerede blitt produsert julesnus i en årrekke. Det har vært mange merker som har kommet og gått, mens andre har som fast tradisjon å produsere julesnus.

Hva er julesnus?

Julesnus er en spesiell type snus som lages med ekstra krydder og smaker som er karakteristiske for julen. Dette inkluderer vanilje, kanel, ingefær, nellik og andre vinterlige krydder. Resultatet er en snus med en unik smak som gir en ekstra dimensjon til den vanlige snusopplevelsen.

Hvordan lages julesnus?

Når man lager julesnus, ligner prosessen på produksjonen av vanlig snus, men med tilsetning av spesifikke julekrydder som gir den karakteristiske smaken. Kvaliteten på tobakken og nøye utvalgte krydder er avgjørende for å oppnå den autentiske julesnusopplevelsen. Mange produsenter bruker også tradisjonelle metoder for å sikre at snusen får den riktige balansen av aromaer.

Hvilke varianter kan du kjøpe hos M Sørensen?

Vi har to forskjellige julesnus i vårt sortiment:

Hvis du er en av de som liker å lage din egen snus med Prillan kan vi også anbefale:

Snusbonden Julesnus

Snusbonden Julesnus Løs og Porsjon er en snus som er smaksatt med trønderakevitt og anis, med hint av appelsin og nellik. Produksjonen av snusen skjer lokalt i Trondheim, på det samme stedet tobakken dyrkes. I Julesnusen brukes det 7 sorter tobakk fra 2021 og 2023 avlingen.

General Kardus

General Kardus Selection 2023 er Swedish Matchs mest eksklusive snus, resultatet av et samarbeid med Wine Mechanics, Sveriges eneste urbane vingård. Denne årgangssnusen, produsert i begrensede 150 g opplag per boks, har vært en årlig eller annenhver års utgivelse siden 2015, avhengig av tilgangen på råvarer.

Skapt av dedikerte snusskapere, har General Kardus 2023 en sofistikert mørk tobakkskarakter med subtile noter av rosmarin, sedertre, timian og røykfylt lakris. Tobakken er kuttet i 0,72 mm strimler ved hjelp av single cut-metoden, noe som gir en unik smaksopplevelse og følelse under leppene. Blandingen inneholder tobakk fra spanske gårder (lufttørket med hint av kakao og tørket frukt), Filippinene (varmetørket virginia-tobakk bearbeidet til semi-cavendish med intens smak) og India (soltørket, pepperaktig smak med bitterhet).

Trykk her for å se en komplett oversikt over all snusen vår.

Handlekurv
Skroll til toppen