Spørsmål og svar

Vi får ofte spørsmål av kundene våre om mange av de samme tingene. Mange ønsker for eksempel å få svar på hvordan kjøpe snus på nett. For å gjøre det litt enklere for deg har vi samlet noen av disse spørsmålene slik at du raskt kan få svar på det du lurer på!

Hva skal til for å få fri frakt?

For å få fri frakt må du handle for minst 398,- kroner i vår nettbutikk. Fri frakt gjelder kun for fraktalternativet “Pakke i postkassen”, ikke “Servicepakke”. Det er helt kostnadsfritt å hente varene dine på vårt lager i Asker.

Sender dere til områder utenfor Norge?

Nei, dessverre. Vi har kun leveranse innenfor fastlands-Norge. Du kan ikke bestille varer i nettbutikken om du har leveringsadresse på Svalbard, Jan Mayen eller utenfor Norge.

Kan jeg betale med Vipps?

Ja, vi tar betaling med Vipps, VISA og MasterCard.

Kan jeg betale med Klarna?

Vi har for øyeblikket ikke mulighet til å tilby betaling med Klarna i vår nettbutikk. Vi jobber med å få på plass en annen løsning for betaling med faktura, for at våre kunder kan kjøpe snus på nett med faktura.

Hvor lang tid tar det før jeg får varene mine?

Alle bestillinger som er lagt inn før klokken 12:00 på en hverdag sendt samme dag*. Mot slutten av arbeidsdagen blir pakken din levert inn til Posten/Bring. Ifølge deres nettsider vil pakken din bli levert i løpet av 1-4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. *Unntak kan forekomme i svært travle perioder

Hvorfor er det ikke bilder av produktene?

Helsedirektoratet har pålagt oss å fjerne alle bilder i nettbutikken. Trenger dere informasjon om våre produkter er det bare å ta kontakt på telefon 66 84 72 11 eller per e-post til sorensen@msorensen.no. Du kan også se bilder ved å søke opp produktnavnet i Google.

Kan jeg få levert varene mine med Porterbuddy?

Ja! Endelig har M Sørensen og Porterbuddy inngått en avtale. Nå kan våre kunder få levert varene sine hjem på døren enten samme dag eller dagen etter.
Trykk her for å lese mer om Porterbuddy og hva det betyr for deg!

Er det 18-årsgrense hos M Sørensen?

Ja, for å bestille varer hos M Sørensen må du ha fylt 18 år. Vi sjekker alle kunder ved registrering for å sikre at ingen under 18 år bestiller varer i vår nettbutikk.

Finnes det en beregrensning på hvor mye jeg kan bestille?

Nei. Hos M Sørensen kan du kjøpe så mye du vil, så langt lageret rekker.

Når kan jeg bestille varer?

Hos M Sørensen kan du bestille varer hver eneste dag, 24/7 og 365 dager i året. Vi holder alle hverdager med unntak av enkelte høytider.

Har M Sørensen en fysisk butikk eller et Pick-up-Point?

M Sørensen har per i dag ikke et fysisk utsalgssted, men vi har et Pick-up-Point! Klikk her for å se veivisning i kart. Vi holder til på Billingstadsletta 19B i Asker, like ved IKEA Slependen. Her kan du hente varene dine helt kostnadsfritt ved å velge fraktalternativet “Hentes hos M SØRENSEN” når du handler.

Vi holder åpent alle hverdager. Mandag til torsdag fra 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:00. Velkommen til oss!

Jeg finner ikke det jeg er ute etter i nettbutikken. Kan dere skaffe det til meg?

Vi er alltid åpne for å ta inn nye produkter i vårt sortiment. Ta kontakt med oss på telefon 66 84 72 11 eller per e-post til sorensen@msorensen.no med en forklaring på hva du ønsker, så tar vi ønsket ditt videre.

Hvilken sigar er best?

Vi har alle forskjellig smak, og det er derfor vanskelig å gi et godt svar på et slikt spørsmål. Vi anbefaler deg å bruke litt tid på å lese om de forskjellige sigarene i vårt sortiment. Du finner oversikten over alle våre sigarer ved å klikke her!

Hvordan kjøpe snus på nett?

Dette er det flere som lurer på, og svaret på dette er enkelt. Det gjør man på akkurat samme måte som alt annet man kjøper på nett. Det er ingen restriksjoner på å kjøpe snus på nett, utover at man selvfølgelig må være over 18 år.

Hvilken snus er best?

Vi har alle forskjellige smaksløker, og det er derfor vanskelig å gi et godt svar på et slikt spørsmål. Vi anbefaler deg å bruke litt tid på å lete gjennom og lese produktbeskrivelsene om forskjellig snus i vårt sortiment. Du finner oversikten over alle våre snusprodukter ved å klikke her!

Snusbutikk.no – en nettbutikk for snus på nett Vi håper du nå har en bedre oversikt over hvordan å kjøpe snus på nett.

Tilbake til våre kundeservicesider.

Handlekurv
Skroll til toppen