Vi har oppgradert nettbutikken – se hva det vil si for deg som kunde

Som du kanskje har lagt merke til når du har gått inn på vår nettsiden – msorensen.no – i dag, så har vi fått en helt ny nettbutikk. Grunnen til dette er at vår tidligere nettbutikk var bygget på et gammelt og tunggrodd system, der det var vanskeligere for oss å gjøre endringene vi ønsket for å gjøre handelen enklere for våre kunder. Nå er den nye nettbutikken lansert og vi håper at du som kunde blir fornøyd.

Ny bruker

Vi får dessverre ikke automatisk overført alle gamle brukere til den nye nettbutikken, ettersom passordene deres er private og sensitive. Derfor må alle kunder opprette ny profil på vår nye nettbutikk. Heldigvis har vi en veldig enkel løsning for dette, nemlig vipps login. Dersom du ikke har Vipps, så send oss gjerne en e-post på sorensen@msorensen.no så skal vi hjelpe deg.

B2B-kunder / utsalgssteder

For våre bedriftskunder/utsalgssteder er kundekontoene ført over til vår nye nettbutikk. For å ta den i bruk trenger du å få resatt passordet. Ta kontakt med oss på sorensen@msorensen.no så hjelper vi deg. Har du et utsalgssted og ønsker å bli bedriftskunde? Da kan du registrere deg her.

Nye funksjoner i nettbutikken

Vi har fått en rekke nye funksjoner i nettbutikken som skal gjøre det enklere for deg som kunde å handle. Dette inkluderer blant annet følgende:

  • Superenkel kasse-funksjon via Vipps checkout
  • Ønskelister
  • Abonnementsløsning
Handlekurv
Skroll til toppen